fredag den 7. januar 2011

8 timer

Jeg var træt til morgen. Jeg skulle absolut slutte en lang dag af, med at læse min bog færdig (som i øvrigt var værd at anbefale - det må blive et andet indlæg) og kom derfor først til at sove lidt sent. Og så kunne jeg selvfølgelig ikke falde hen... Det siger jo sig selv ;-)

Mens jeg ligger og vender og drejer lidt, så tænker jeg på alle de gode anbefalinger, om at 8 timers søvn er det bedste for krop (og sjæl) og "husk nu at få sovet" mv.

Jeg vil rigtig gerne sove 8 timer hver nat. I juleferien var jeg mange gange oppe på 9 timer, hvorefter jeg vågnede af mig selv og følte mig udhvilet. Noget nær ønske-tænkning i hverdagen.

Altså, hvis jeg skal op med børnene, så skal vækkeuret ringe kl. 5,30. 8 timer retur fra det... bum bum bum, så skal jeg gå i seng kl. 21,30! Ej, men det holder jo ikke. Det ville betyde, at efter ungerne er lagt, så skulle oprydning, madpakker, dække bord til morgenmad, diverse mindre rengøring, tømning af opvaskemaskine, læsning af bog, tv-kiggeri, kæreste-tid og hvad man ellers lige skal trække op på fra dagen som er gået, ordnes i et tidsrum på 1½ time??!

Jamen det holder jo ikke... What to do???

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...