mandag den 10. januar 2011

Foto-potpori

Det handler om jul - så er du advaret! Men grundet nasty influenza fik jeg vist aldrig smidt de fotos fra julen på bloggen. Og midt i den (regn-)våde snavsede sne, sad jeg liiiige og savnede de bløde, hvide bunker og jule-hyggen:

snevejr-2

Udsigt fra køkkenvindue...

nissegave1

Hjemmelavet julegave fra den store søn (han var godt nok stolt, mormor havde slet ikke hjulpet, bare lagt materialer til)

mistelten

Der må kysses!

hjertekage

Alle (!) i min forvaltning fik hjemmelavet svensk peberkage med deres navn på fra en kollega - tal lige om overskud...

ring

Ring fra Georg Jensen - julegave fra kæresten (se bort fra mine tørre hænder og flossede neglerødder).

2 kommentarer:

  1. Sikke fine billeder. Og smuk ring. Er ret imponeret over din kollega med peberkagerne - hun må være meget overskudsagtig :-)

    SvarSlet
  2. Skal vi ikke bare sige, at hun ikke har nogle børn boende hjemme mere. Når jeg bliver 50 år kan det osse være, jeg kan overkomme 45 peberhjerter! Som bliver transporteret på arbejde på cykel fra indre Kbh. i snevejr. Og som ovenikøbet smagte total godt ;-) Kagen var endda større irl end på billedet!

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...