torsdag den 13. januar 2011

Gæster

For tiden er mine forældre ved at få nyt køkken. Så vi har aftalt mad-dage hjemme hos mig. Dvs. at de ca. hver anden dag spiser hos mig, for ellers var valget 3 uger uden varm mad... Hyggeligt, men også lidt krævende, når man for tiden er lidt stresset og bare gerne vil smække benene op og rende rundt i jogging-tøj efter maden eller spise til noget ligegyldig tv.

Og maden, ja de 2 første gange stod jeg for den. Stor er glæden når man kan lave nogle af de nostalgi-retter, som ungerne bestemt ikke kan lide (de er hos deres far), men som vi andre elsker. Således stod den på ovnbagte rodfrugter og entrecotes første dag og koteletter i fad med kartoffelmos den anden dag. Uhm... ikke godt for vægten, men dejligt for øjne og mave (bortset fra når man får spist for meget kartoffelmos - av).

I dag er jeg længe på arbejde. Min mor har lovet at invadere mit køkken og stå for maden. Foreløbig har hun ringet 2 gange. For at spørge om, hvor tingene er! Glæder mig til at gå hjem og få maden serveret efter en lang dag. Det er nu meget hyggeligt med de mad-dage.

2 kommentarer:

  1. Åh, det lyder nu meget hyggeligt med maddage. Især, hvis dine forældre står for maden :-) Hvis de trænger til luftforandring, sender du dem så ikke et smut hjem til mig? Jeg kunne dæleme godt bruge, at maden står på bordet, når jeg kommer ind ad døren :-)

    SvarSlet
  2. Ja det er osse dejligt :-) bare engang imellem, for kan selv rigtig godt lide at lave mad :-)

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...