onsdag den 5. januar 2011

Det der nytårsfortsæt...

Det holdt ikke rigtig i dag. For nærværet og blive i nuet forsvandt lidt, da jeg måtte skynde mig hjem efter arbejde, overstå hent af børn, tøjvask og madlavning, med tankerne et helt andet sted. For der skulle også ryddes op og noget sengeværk skulle organiseres, for her til aften kommer mine 2 kusiner fra Odense INKL. kærester, altså 4 ekstra sovende på lille 3 værelses matrikel. Fik jeg sagt, at ungerne også er hjemme?

Kusiner med vedhæng kommer, fordi vi i morgen skal til diamantbryllup hos min mormor og morfar. Diamantbryllup! Som i 60 års giftemål. Jeg tager sgu hatten af, for at nogle holder så længe. Og for stadig i en alder af 81 og 82 år, at kysse hinanden inden en skål ved en middag for 14 dage siden. Det er da kærlighed! Tillykke mormor og morfar. Jeg håber, I får en god dag :-)

4 kommentarer:

 1. Akkeja, hverdagen kommer ofte i vejen for alle de gode intentioner ;-) Håber der er massevis af gode oplevelser på vej til dig i 2011!

  Og stort med din mormor og morfar :-) Håber I alle får en rigtig god dag, og fejret de mange års kærlighed med manér!

  SvarSlet
 2. Er sikker på, at nærværet og nuet kommer stærkt igen. Og man skal jo lige i gang med det der nærværs-noget, før man bliver ekspert, ing'? ;-)

  Sejt med din mormor og morfar. Var det en god fest?

  SvarSlet
 3. Argh. Damn you, forudfyldte felter! Jeg gentager ovenstående kommentar, bare med mit 'nye' nick og den rigtige web-adresse :-=

  SvarSlet
 4. Det var en rigtig fin fest - både med æresport, musik og morgensang i snestorm og derefter 3-retters frokost på hotel, hvor børnene var ret umulige at få til at sidde stille, ikke kun mine ;-) Men de var glade og fik en ekstra gave, da min ene kusine kunne afsløre, at hun var gravid med nr. 2

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...