torsdag den 27. januar 2011

Jeg har fået noget til at gro!

orkide1

Min (eneste) blomst, som i mange måneder har været mere pind end blomst, er endelig sprunget ud. Jeg er ellers utrolig dårlig til det med blomster/planter (glemmer at vande og har absolut ikke grønne fingre) og har kun denne ene plante i hele lejligheden. Er nok mere til buketter og kører ellers den stramme stil mht. boligindretning. Det er måske også et levn fra den tid, hvor jeg havde helt små børn og ikke gad al det med små pilfingre og jord. Anyways, jeg har nu en orkide og den blomstrer! Og der er flere knopper på vej :-)

2 kommentarer:

  1. Jeg tror orkideér vælger det sted de vil være.
    Den eksplosion af skønhed, rene linier og elegance er en af hverdsagen små søde mirakler, og dem skal vi huske at glædes over, så dejligt du lige fik sat det på min skærm, jeg venter også snart på mine overraskelser i stuen...

    SvarSlet
  2. [...] er forår i min lejlighed, selv om jeg er meget bange for, at jeg har fået denne her til at [...]

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...