søndag den 2. januar 2011

Godt nytår! (lettere forsinket)

Håber I alle kom godt ind i det nye år. Vi havde en stille og rolig aften (så stille som det kan lade sig gøre med 3 drenge) og kæresten og jeg lå under dynen allerede kl. 2. Egentlig en helt fin måde at fejre nytår på. Vi fik god mad og næsten al krudtet blev fyret af. I går holdt vi helt lav profil med en omgang tegnefilm og popcorn og fik således taget hul på det nye år på meget afslappende facon. Nok meget godt, for i morgen går det løs og hverdagen rammer os med 110 km i timen. Men lover ikke at tage sorgerne på forskud! og derfor vil jeg smide mig i sofaen med et dulleblad, mens ungerne for lov at se det allersidste tegnefilm i denne ferie. (inden I skælder mig ud over, at de ser for meget tv, så vil jeg lige sige, at vi altså og i dag har sovet længe, gået en tur i det fine vejr og lavet lektier (den store) og ryddet op i lego bunkerne (den lille). God søndag og godt nytår :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...