fredag den 28. januar 2011

Godt gået!

I går var jeg på arbejde til kl. 18. Derefter tog jeg hjem og løb en tur - helt nøjagtigt 5,3 km. på 35 min.! Jeg har så aldrig løbet så langt! Men trængte i den grad til noget luft, efter en lang dag på kontoret. Så blev lidt Forrest Gump agtig og tvang mig selv videre. Bagefter var jeg ret stolt af mig selv :-)

Og det bliver bedre, mine damer og herrer! I morges stod jeg op til normal tid og nåede at klemme en bagning af boller ind i programmet, inden jeg tog på arbejde (med boller selvfølgelig - det var mig, der skulle have morgenbrød med til vores sædvanlige fredags-seance). Hvabehar! Total overskudsagtig!

Håber sgu det holder weekenden over ;-)

7 kommentarer:

 1. Imponerende med al den løberi i frostvejr (for det er vel også minusgrader på vestegnen?). Og ligeså imponerende at bage boller en fredag morgen. Alle mulige håndtegn og held og lykke med at få overskud til at avle overskud.

  SvarSlet
 2. Der er ikke noget som følelsen af at være totalt overskudsagtig B-) Glæder mig også til isen forsvinder helt, så jeg kan genoptage mine løbeture... tør sgu ikke "løbe" risikoen (høhø) for at glide og falde ned på maven.

  SvarSlet
 3. #Skafol: Ja, men det var faktisk dejligt med frost, lyder utroligt, men det er klart bedre end regn og fugtigt vejr.
  #Line: Jeg løb ikke dengang jeg var gravid, så skal ikke kunne sige, hvor nemt det er med maven... men cyklede en del, helt op til samme dag som fødsel og det var godt :-)

  SvarSlet
 4. Wow du er sej, Birgitte. Jeg löber selv 3 km (faktisk hver dag, når der ikke er is i skoven), men jeg kan simpelthen ikke öge min distance. Så 5,3 imponerer!

  SvarSlet
 5. Anette, faktisk er det første (men håber det ikke er eneste) gang, at jeg er oppe over 4 km. Og det har taget mig rigtig lang tid (læs 1½ år!) - dog afbrudt af motionspause pga. operation i forden, hvorefter jeg måtte begynde helt forfra med en begynder løbeprogram. Men 3 km om dagen er da også sindsyg godt :-) jeg løber kun ca. 3 gange om ugen...

  SvarSlet
 6. Supergodt gået. Holdt dit overskud hele weekenden? (Eller... vent lidt... hvis det gjorde, ved jeg ikke, om jeg vil vide det... Bliver bare misundelig) :-)

  SvarSlet
 7. Jeg nåede til søndag, før energien løb ud... men holdt total blog-pause og nød 'nu'et' som lovet i mit nytårsforsæt :-) og det var dejligt!

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...