onsdag den 26. januar 2011

Nettet er nede

På mit arbejde. Siden i går kl. 10 har det været meget ustabilt og der er ingen adgang til vores drev. Så der er god tid til at net-surfe (og lave arbejde i de systemer der er net-baseret). Men det er bare pisse-irriterende at sidde og glo på alle de opgaver, man skulle have lavet og som man ikke kan komme i gang med!

Nå, men så kan jeg jo altid blogge lidt og læse andre blogs. Har skrevet kommentarer hos et par stykker, bare for at ustabiliteten slår igennem, så snart jeg trykker send - og kommentaren forsvinder ud i cyber-space og er væk! Det har jeg bare slet ikke tålmodighed til! Så nu prøver jeg at uploade nogle billeder af noget solskin. Måske det kan hjælpe på humøret. Ellers holder jeg altså en meget lang frokost i dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...