lørdag den 26. juni 2021

Ikke alt på hjemmekontoret er skønt

Jeg skal gerne indrømme, at jeg selvfølgelig mest vælger det skønne til bloggen. Det er ikke ofte, jeg poster indlæg som dette.

Mine fedtede rugbrødsmadder med leverpostej og fedtegrever kommer sjældent til display. Eller den nedenfor "gourmet frokost" på hjemmekontoret. Kogte pølser fra dagen før, hvis du skulle være i tvivl. De blev spist kolde foran computeren. 
For sådan er livet jo også og ingen skam i det. Hjemmekontoret er i øvrigt på vej til nedlukning. Pt. er jeg 50% på kontoret og efter 1. august kan vi komme tilbage 100%. Så jeg ser frem til en ganske kort periode med hjemmearbejde efter ferien. Jeg slipper ikke madpakken, for nu er jeg inde i en god vane. De kolde pølser skal dog nok ikke med på kontoret! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...