fredag den 4. juni 2021

I den sidste uges tid...

Jeg har været i biografen. Den film jeg så var kedelig og ikke noget at råbe hurra for (æv). Til gengæld tror jeg, at halvdelen af salen havde glemt, hvordan man opfører sig i en biograf. Der var i hvert fald en del, som både snakkede under filmen, kiggede på mobiltelefon og rendte på toilettet og generelt ikke kunne sidde stille (og det var ikke unge mennesker)

Jeg har været ude og gå flere lange ture. Det er så skønt, nu vejret endelig er godt og alting er mere grønt og farverigt. Jeg er nærmest afhængig af at gå de 10.000 skridt hver dag og prioriterer det også i hverdagen.  
Der blev tid til en tur i Tivoli og jeg fik spist muslinger og en masse andre lækkerier. Jeg fik nye sneakers i gave af manden. De er så lækre at gå i - har allerede fået dem i brug.
Mandag var der hjembragte lækkerier fra Torvehallerne til hjemmefrokost. Det var slet ikke tosset. Og jeg fandt en pose med M&M's som jeg kan lide. Dvs. jeg er helt syg med dem. Underligt nok, for jeg er ikke den store chokolade spiser, men de her er nærmest ligesom crack. Jeg kan slet ikke lade posen ligge!
Weekenden er indtil videre uden de store planer, men jeg tænker bestemt at det gode vejr skal nydes - og måske skal jeg prøve at få lidt sol på mine (meget) hvide ben. God fredag!

2 kommentarer:

  1. Hvilken film så du? Vil da gerne vide det, så jeg ikke selv kommer til at se den hvis den er piv elendig :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi så Marco Effekten ;-) jeg var ret begejstret for de andre film, men denne var slet ikke spændende. Kh. B

      Slet

Giv mig dine tanker...