søndag den 13. juni 2021

Bog nr. 16 - Den kinesiske tvilling

Jeg er kommet hurtigt igennem de sidste par bøger. Jeg har haft stor læselyst her i de lyse sommeraftener og har haft tid til det. Nu er jeg lidt tidspresset igen og er faktisk ikke kommet i gang med en ny bog endnu. Sådan går det meget op og ned med læsningen i år.

Den kinesiske tvilling er en let-læst bog og måske ikke så meget krimi, som jeg havde håbet. Den er god, men ret hurtigt fik jeg regnet ud, hvordan tingene hang sammen. Der er kun 300 sider og det er egentlig også nok til denne lille historie.

Kort fortalt har Eva og hendes mand Steen mistet deres ufødte barn. Ydermere er Steen blevet uforklarligt lammet. Samtidig bliver en grav på kirkegården tegnet med kinesiske tegn og liget forsvinder. Det sætter Eva i gang med sin egen undersøgelse om, hvad der egentlig er op og ned - og hvor langt man vil gå for familien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...