mandag den 7. juni 2021

Gode østers

I min naboby er der en virkelig god fiskehandler og vi køber ofte fra den. Der er nogle rigtig gode fiskesalater og lakseroulader, som vi er meget glade for.

For nogle uger siden havde de også friske østers og min mand købte en til mig med en lille smule chili på også. Mums, den var god!

Engang brød jeg mig ikke synderligt om østers, men jeg har de sidste par år smagt nogle virkelig gode (og friske) østers. Der er ligesom også kommet mere fokus på tilberedning og præsentation af nye smage/tilbehør. Selv om jeg stadig gerne nyder dem direkte fra skallen.

Østers deler tit vandene mellem folk, men jeg tror også, at meget østers-glæde kan ødelægges af ufriske og dårlige østers.

Min yngste søn kan ikke lide dem. Han har smagt dem to gange over tid - i Danmark og i Barcelona. Min ældste er lige så vild med dem som jeg - og vi nyder dem gerne sammen, hvis vi er i nærheden af en fiskehandler. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...