mandag den 26. april 2021

Træet i gården

Jamen, jeg svælger lidt i glæden over, at foråret endelig er herOg jeg har været på kontoret to gange i sidste uge. Så ser jeg gladeligt bort fra, at det sneede i morgen (!) og hele weekenden har været præget af kold og hård blæst... 

I torsdag tog jeg et billede af vores flotte træ, som står ved indgangen til kontoret. Dengang (for mere end 13 måneder siden), hvor jeg blev hjemsendt blomstrede træet i gården også. Jeg havde ingen anelse om, at jeg stadig ikke ville være tilbage fuld tid endnu. 

Det er lige nu sådan, at jeg savner og længes efter mit kontor. På en helt anden måde end de sidste 12 måneder. Jeg kan mærke på mine kollegaer, at der også er noget lignende på spil for dem. Vi er kørt trætte. Vi er trætte af at skulle omstille os hele tiden. Trætte af at arbejde hjemme i stuen. Vi savner vores sociale omgang med hinanden. 

Så lige nu er håbet, at der snart kommer en plan for tilbagevending for os offentlige ansatte. Så vi ikke behøver nyde foråret hjemmefra på fuld tid...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...