fredag den 12. marts 2021

Et år siden jeg blev hjemsendt

I dag er det et år siden, jeg blev sendt hjem for at arbejde hjemmefra i 14 dage. Åh så naiv, jeg og mine kollegaer var dengang. Vi troede vitterligt, at de 14 dage ville være nok og så kunne vi komme tilbage på kontoret. Og hver gang der kom nyt pressemøde, så blev vi skuffede.

Her et år efter er vi (stadig) hjemme. Jeg nåede ikke meget på kontoret i løbet af det sidste år. Faktisk har der kun været to uger i sommerferieperioden og den uge, hvor min kollega holdt efterårsferie, som har været sammenhængende 37 timer på kontoret.

Det er lidt vildt at tænke på... Det med at håbe på at komme tilbage til en normal hverdag. Ja, det har jeg parkeret og pakket langt væk. Jeg tror ikke noget - og selv om jeg håber, så er vi nok i sommerferien, før jeg er tilbage fuldtid. Hvis det endda er der...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...