tirsdag den 6. april 2021

Bog nr. 7 - One by one

Påskeferien og de tidlige morgener har betydet, at jeg har haft tid og overskud til at læse en del. Så jeg har allerede læst min bog nr. 7 i år. Ikke at jeg har læst specielt mange indtil nu i forhold til andre år.  

Jeg har før læst Ruth Ware og hun skriver nogle gode spændingsbøger. Denne var knap så hæsblæsende, som andre fra hendes hånd. Den var stadig spændende og lidt nervepirrende. Bare ikke helt så god, som andre af hendes bøger. 

Et firma-'seminar' bliver afholdt i de franske alper. En broget samling ansatte fra firmaet og et par ansatte, som skal sørge for at ugen i den franske luksus-hytte bliver helt perfekt. Kort inde i historien bliver en fra ledelsen væk og resten bliver spærret inde på grund af en lavine. Derefter sker der både mord, mystik og forsvinden. Samtidig rippes der op i gamle sår og hemmeligheder. Jeg var specielt vild med at forfatteren havde opfundet en musik app bare til historien.

Jeg ved ikke, om den er oversat til dansk - en anbefaling her fra, især hvis man er vild med ski og sne.
 


2 kommentarer:

 1. Det lyder til at være en spændende forfatter- det må jeg lige huske.
  Nr.7 bog- Hold da op....😁

  SvarSlet
  Svar
  1. Laila - du skal læse 'Kvinden i kahyt 10' - den er virkelig god! Jeg plejer at læse 2 bøger om måneden, så faktisk lidt sløvt i år... ;-)
   kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...