fredag den 9. april 2021

Hurtig uge og nu weekend

Denne uge har været lidt hektisk. Med en masse aftaler både med job og privat. Min yngste har haft fødselsdag og vi fik kage og boller. Ud over det så faldt der to tandlæge aftaler og en hospitalstid i samme uge. Så på en måde var det helt ok, at jeg alligevel ikke skulle klemme en frisør tid ind. 
Og i denne uge fik vi både sol, hagl og sne. Af flere omgange og på flere dage. I dag - fredag - regner det bare. I går blæste det og var hundekoldt. 
Lige inden ovenstående haglvejr havde vi gået tur og jeg havde taget nedenstående billede af påskeliljer i solen. Det har altså været et underligt vejr i denne uge. Næste uge må bestemt gerne byde på sol og varme i stedet.  

4 kommentarer:

 1. Tillykke med sønnen og ja, der må bestemt være sol og varme lige om hjørnet.
  God weekend😊

  SvarSlet
  Svar
  1. I dag er der heldigvis sol og fri til at komme ud og nyde det! Kh. Birgitte

   Slet
 2. Tillykke med sønnen :-D

  Åh ja, jeg kender godt det med at man får for mange ting bikset sammen på kort tid, så der var jo nok en mening med, at du ikke kom til frisøren. Jeg har en frisørtid om en uge, og nøj hvor jeg trænger, så det bliver dejligt.

  Vi får jo desværre nok en blandet weekend, hvad vejret angår, - sådan rigtigt april vejr :-) Det er nok med at nyde lørdagen. God weekend i hvert fald :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten :-) ja, det er underligt nok, at det altid lige falder sammen. Jeg har også først tid til frisør i næste uge. Og som korthåret så trænger man jo gevaldigt til en klip! Jeg nyder dagens sol. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...