onsdag den 14. april 2021

Et bonus møde

I dag havde vi et tidligt møde på job. Det var selvfølgelig virtuelt. Det var et af de slags møder, hvor man skal deltage og lytte, men ikke sige noget / være aktiv undervejs. Først til sidst er der mulighed for kommentarer og spørgsmål. 

Derfor var der i dag mulighed for, at man gik en tur, mens man så 'hørte' mødet på sin arbejdsmobil. Det var en mulighed, som jeg absolut gerne ville bruge. Så jeg var klar i gummisko og dynejakke og et termokrus kaffe i hånden klokken 8.30. 

Hvor skønt at komme ud i solskinnet og gå i den lidt kolde morgen (det var frostvejr her i nat). Det var bare en dejlig måde at begynde dagen på. 

2 kommentarer:

  1. Sådan en møde-form har jeg ikke prøvet før- men det lyder til at være en rigtig god idé. Dejligt med alternative muligheder 😊

    SvarSlet
    Svar
    1. @Laila - ja, jeg er også virkelig glad for at min arbejdsplads giver mulighed for sådan nogle ting :-) kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...