lørdag den 3. april 2021

Sov godt og længe

De sidste par uger har jeg sovet meget svingende. Jeg vågner i disse dage sygt tidligt. Det kan ikke være sommertid, som influerer. Jeg gjorde det også før, vi skiftede tiden.

Jeg ved ikke, hvorfor jeg vågner så tidligt. Så kan jeg have en søndag, som den forrige, hvor jeg sov længe. Og her i ferien er det nærmest blevet værre med at vågne før kl. 7. Jeg føler mig ikke træt, så måske er jeg ved at vænne mig til mindre søvn. Jeg har altid været bedst kørende på 8 timer og har gerne taget 9 timers søvn i weekenden.

I dag fik jeg sovet helt til kl. 8 - hvilket nærmest er rekord for påskeferien. Til gengæld har jeg så haft dage i ferien, hvor jeg har kunne nyde en solopgang. Og det er bestemt heller ikke et dårligt syn! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...