onsdag den 7. april 2021

Påskeferie med fisk og chokolade

Det er lang tid siden, jeg har spist så meget fisk. Altså, der var så meget lækkert fisk i Karrebæksminde. Vi var flere gange ved fiskehandleren. Vi prøvede både forskellige fiskesalater, røget makrel, fiskefilet og pil-selv rejer. Og da vi kom hjem, fik vi også lige spist nogle sildemadder. 
Jeg lavede også selv påskeæg med marcipan og nougat, mens vi har der. 
Vi fandt et sted med god cappuccino. Og når man ikke har fået købe-kaffe rigtig længe, og solen skinner, så er sådan en kop simpelthen himmelsk. 
Den sidste aften i sommerhus sluttede af med lækker pizza. Ikke hjemmelavet fra mig, men fra en lille pizza-bod, som kun havde 5-6 varianter. Papirstynde, som jeg godt kan lide dem. Og så slap vi for at lave mad!


2 kommentarer:

  1. Det lyder som en rigtig lækker påskeferie😊

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var det bestemt også - jeg elsker pil-selv rejer! :-)

      Slet

Giv mig dine tanker...