søndag den 29. september 2019

Bog nr. 25 - Urmagerens datter

Øj, jeg kæmpede med at fastholde mig selv i begyndelsen af denne bog. Trods den virkelig smukke forside. Helt ulige andre bøger fra Kate Morton, så fangede denne mig nemlig slet ikke. 

De næsten 500 sider føltes lange og jeg var temmelig langt inde i handlingen, før den blev bare nogenlunde interessant. Der er mange personer og steder (både fysisk og i tid) at holde styr på. Flere af personerne når kun lige at blive interessante, før de er ude af handlingen igen eller ikke følges til dørs i slutningen. 

Jeg var faktisk ret skuffet, da jeg blev færdig. Jeg har ellers læst mange gode anmeldelser af bogen, men jeg er altså ret enig med denne anmeldelse. Jeg holder normalt meget af Morton og havde forventet noget helt andet. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...