tirsdag den 17. september 2019

The Great American Novel(s)

Dengang jeg gik på universitetet, læste jeg et grundfag i amerikansk litteratur. Her stiftede jeg bla. bekendtskab med 'The Great American Novel'. Jeg har derfor læst rigtig mange 'Great American Novels'. Det var helt obligatorisk læsning på faget (samt efterfølgende analyse af dem).

Siden da har jeg haft amerikansk litteratur lidt på stand-by. I forbindelse med at jeg læste 'Little Fires Everywhere', så søgte jeg dog lidt på 'The Great American Novel' og fandt en meget fin liste med anbefalinger her

Mange af bøgerne har jeg som sagt allerede læst. Flere af dem er også blevet til (gode) film og jeg har derfor ikke nødvendigvis brug for at læse dem (selv om jeg ved, at bøger ofte er bedre end film).

Jeg vil alligevel anbefale disse (meget forskellige) titler, hvis man ikke har læst dem:
Der er dog mange andre (fristende) titler på listen og jeg vil ikke afvise, at jeg genopdager/genoptager Mark Twain eller John Irving. Eller nogle af de andre spændende titler på listen...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...