søndag den 1. september 2019

Bog nr. 22 - I en mørk mørk skov

Jeg har fuld fart på læsningen for tiden. Så fremover tror jeg, at søndagen bliver dedikeret til bog-anmeldelse. Jeg har dog sådan en følelse af, at jeg endnu har årets bedste bøger til gode. Så har du nogle anbefalinger til mig, så smid dem gerne i kommentarfeltet.

Nu til den aktuelle bog "I en mørk mørk skov" af Ruth Ware. En bog som jeg rigtig gerne ville have læst på engelsk. Her tror jeg netop, at den dystre og mørke stemning i bogen ville komme helt fantastisk igennem. Nuvel - den danske oversættelse er også god.
Jeg har et stykke tid gerne ville læse flere bøger af Ruth Ware. Det er den let tilgængelige thriller, som ikke nødvendigvis kan regnes ud lige med det samme. Jeg synes godt om Kvinden i kahyt 10, selv om den klart er i den lette ende af denne genre. 

Handlingen er god og spændende. Personerne er lidt ufærdige i deres karakteristik og slutningen måske lidt mere formstøbt end "Kvinden i kahyt 10" (selv om den er knap så "suspence"-agtig). Dog er bogen alt i alt en fin oplevelse og helt sikkert værd at læse.2 kommentarer:

 1. Af krimier kan jeg klart anbefale Ruth Galloway serien af Edith Griffiths. Især den første, Crossing Places. De er dejligt engelske, i at de er relativt ublodige og sådan rigtig who-dunit. De ligger som e-bøger til lån i Libby (e-reol app til engelske bøger)
  De findes vist også oversat til dansk, men engelsk krimi synes jeg altid er bedst på engelsk :)

  Og så læste jeg for nylig "this is how it always is" om en familie hvis yngste barn er transkønnet - den var dejlig varm, og handlede mest af alt om det at være forældre og familie

  SvarSlet
  Svar
  1. @Konen - jeg har læst Ruth Galloway serien, endda på engelsk. Op til der hvor hun får barnet (er det måske de to første bøger). De var gode! Har bare holdt en lille pause i serien. Men nu må jeg vist tilbage - tak for anbefaling.
   Den anden bog må jeg lige kigge nærmere på. den lyder god. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...