onsdag den 25. september 2019

Netflix anbefaling

Efter eksamen er overstået er mit forbrug af Netflix steget markant. Jeg er tilbøjelig til at se alt for meget tv for tiden, men jeg tror selv på, at det er en meget naturlig reaktion. Jeg har brug for at slappe af, når jeg kommer hjem. Jeg har brug for ikke at udfordre mit hoved for meget. Så jeg ser Netflix.

I den forbindelse er her en anbefaling - det er de to serier, som jeg ser mest for tiden. Og som jeg egentlig har set de sidste par måneder on/off: 

Grace and Frankie
Serien Grace and Frankie har jeg først opdaget for nylig og selv om det er hovedpersonerne er 70 år (i serien), så giver den alligevel både smil, grin og stof til eftertanke.
Og så er deres fordel klart de korte afsnit (30 min. eller under). Og der er gode grin i dem. 

The Good Wife
Jeg er desuden blevet bidt af serien The Good Wife. Jeg ved seriøst ikke, hvorfor jeg ikke har set den noget før. (Jeg har nok begravet mig for meget i de andre gode serier, såsom Suits og Designated Survivor). Den er virkelig god! Stærke kvinder og masser af drama. Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...