torsdag den 28. februar 2019

Ferieglimt om mad

Altså, det er måske mere fraklip fra den sidste uge. Men om mad. For er der noget mine unger og jeg går op i, så er det god mad. 

Maden på hotellet hvor vi bor i Norge, er ikke helt fantastisk. Det er godt - især i betragtning af, hvordan det kunne være i Norge. Det er bare meget kartofler, sovs og kød. Selv om jeg vil give dem, at både morgen og frokost buffet er virkelig lækker.

På selve hotellet tog jeg ikke billeder af maden. (Faktisk tog jeg forbavsende lidt billeder på denne ferie). På færgeturen hjem besluttede yngstesøn dog, at vi skulle drille hans storebror lidt med det mad, som han gik glip af (han var på skiferie i Frankrig med kammeraterne).

Så i omvendt rækkefølge er her lidt glimt:
English breakfast lørdag morgen på færgen. 
Både ungerne og jeg er vilde med bønner, æg, tomat og pølser.
Fredag aften fik vi steak på den ene restaurant. 
En stor lækkert bøf fik yngste, mens jeg fik spareribs.
Til forret fik de andre tatar, men i år valgte jeg en rejecocktail. 
Trods vi havde fået masser af fisk og skaldyr på ferien.

Alle måltider var lækre og på sådan en ferie kan man altså godt opbygge noget af en appetit.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...