mandag den 4. februar 2019

Bog nr. 3 - Vi kunne alt

Faktisk vil jeg indlede med at linke til et indlæg hos FiftyFabulous. Hun beskriver så fint, hvad denne bog er - og dens handlingen.

Jeg var lang tid om at komme ind i denne bog. Den fangede ikke rigtig. Den nåede aldrig at komme helt ind under huden på mig, selv om den sidste del af bogen var god.

Hvis jeg skal sammenligne med forfatterens anden bog, som jeg har læst, så er denne faktisk lidt skuffende. 2 kommentarer:

  1. Øv hvor trist, at denne aldrig fik fanget dig - jeg nød den meget, men den er meget anderledes end Folkets Skønhed, så hvis man håber på en decideret fortsættelse, kunne jeg godt forestille mig at den skuffer. Hvad skal du læse nu?

    SvarSlet
    Svar
    1. @Pia - sådan er det jo nogle gange og smag og behag er forskellig, heldigvis ;-) jeg fortryder ikke at jeg læste den. Den var bare ikke mere end ok for mig. Næste bog... jeg gemmer den til vinterferien og jeg tror, det skal være 'I dine øjne' af Malene Ravn. Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...