lørdag den 16. februar 2019

Det jeg ikke forstår, er det helt rigtige for min søn

Min ældste søn og jeg ligner hinanden en del. Både af udseende og sind.

Men hvor jeg er meget interesseret i samfundsfag og sprog, så har han som sine gymnasiefag valgt alle de fag, som jeg har svært ved/interesserer mig knap så meget. Det er fag som matematik, fysik, biologi osv. 
Forleden sagde han endda, at han gerne sprang første modul over dagen efter. For der skulle han have engelsk. Sagt i en tone tillagt “dødsyg”. 

Modsat min søn så elskede jeg engelsk. Både på handelsskolen og da jeg læste det på universitetet. Det var det fag i både folkeskolen og handelsskolen, som jeg glædede mig til at møde frem til. Det og så dansk - og senere samfundsfag. 

Heldigvis er vi alle forskellige og min søn har lært, at han skal vælge de fag, som interesserer ham. Uden så meget skelen til, hvad han kan blive bagefter. For det ved jeg af bitter erfaring, at der kommer det bedste resultat ud af.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...