fredag den 30. november 2018

November fraklip

Holy moly. Den lange mørke måned gik hurtigt alligevel. Tænk at der kun er én måned tilbage af 2018. 

Det er ikke med vilje, at mine fraklip indeholder mad og søde sager. Jeg tror, at det har været nødvendigt for at komme igennem den lange november. Og jeg har (igen) været virkelig dårlig til at tage billeder.

I begyndelsen af november var familien i Torvehallerne (og København). Vi fik købt de lækreste ting til et tapasbord. Plus ældstesøn og jeg fik en frisk østers hver. 
Ungerne og manden elsker doughnuts, så der blev købt til både dessert og morgenmad.
En søndag havde jeg inviteret min kusine og hendes kæreste til en omgang 'før-julefrokost'. Vi fik både sild, steg og lun leverpostej - og til dessert en hjemmelavet æblekage. 
Det bedste ved sådan en frokost er næsten resterne...

Så var der flødeboller på arbejdet. For vi har travlt og der sker hele tiden noget. Pt. nye ansættelser, farvel og organisations rokade. Vi skal ikke kede os her i slutningen af året. 
Fordi vi har mange æbler for tiden, så lavede jeg en omgang snegle med fyld af revet æble og marcipan. Jeg har i morgen 10-års jubilæum på mit arbejde og det fejrede vi lidt på forhånd med snegle. 

Og forleden morgen kom jeg ud af døren til dette lille fine snedrys. En påmindelse om, at vinteren for alvor er her.

December er allerede i morgen og jeg er nogenlunde klar. Jeg satser på, at vi kan få pyntet lidt op i løbet af weekenden. Og måske få lidt flere gaver i hus. Det skal nok blive godt.

2 kommentarer:

  1. Ej, vi blev snydt for det lille drys med julesne! Sikke noget! Skønne fraklip! ❤️

    SvarSlet
    Svar
    1. @Maude - det var lille, men det var der ;-) kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...