fredag den 9. november 2018

Mindre kød på min tallerken

Jeg har tænkt over det længe. Jeg har forstået budskabet med, at vi skal spise mindre kød - eller blive vegetarer. 

Jeg har ikke lyst til at blive vegetar. Måske fordi jeg er lidt for kræsen med typiske vegetar-'ingredienser'. Jeg bryder mig ikke synderligt om bønner eller kød-erstatninger.

Jeg vil dog gerne skære ned på mit kød. Også på familiens. Vi har altid været gode til at bruge mange grøntsager. Både i maden, men også som tilbehør. Det betyder, at jeg kan lave mad til 4-5 personer, plus en reste-portion, på 500 g. hakket oksekød eller 500 g. kyllingefilet. Kød-løse dage er der også hos mig. Mest som suppe-søndag

Så et lille skridt på vejen er da bedre end ingenting...


2 kommentarer:

  1. Sådan har jeg det også. Lidt er vel bedre end ingenting, ville jeg mene, og også hos os bliver der længere og længere mellem de røde bøffer :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. @Fruen - også her med de røde bøffer. Så hvis alle gjorde som os, så ville ændringen måske være hurtig at spore? Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...