mandag den 19. november 2018

Lige om lidt...

Det er er ikke et indlæg om den forestående jul. Som jeg hverken har færdige planer for eller forberedt mht. gaveindkøb, konfekt kreationer og overskud.

Det handler heller ikke, om den der Black Friday på fredag (som i øvrigt er ved at drive mig til vanvid). Jeg står virkelig i skismaet mellem, at det er super med alle de besparelser og en halv-kvalme over forbrugets overhånd. 

Nå, men dette indlæg handler om noget helt andet. For om lidt så er jeg klar. Eller ude af den grå zone. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal forklare det. 

Sagen er, at jeg skal aflevere min sidste(!) opgave på studiet onsdag morgen. Jeg glæder mig til at trække vejret helt i bund igen. For helt ærligt, så føles det lige nu, som kun at leve i overfladen. 
Der kommer lys igen... lige om lidt.

2 kommentarer:

 1. Hvor fedt altså - den form for frihed, skal man ikke kimse ad, at få have fået.

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. @A - nej, føler mig en del lettet lige nu. kh. B

   Slet

Giv mig dine tanker...