fredag den 23. november 2018

Den kødfrie dag - Minestrone

Den kødfrie dag kom i denne uge til at være tirsdag. Jeg havde fundet en ny opskrift på noget Minestrone og den blev virkelig god. Så jeg tænkte, at jeg ville dele denne opskrift med jer.

Vi spiste fire voksne og fik også lidt brød til. Jeg brugte en del rester af forskellige grøntsager. De kan sagtens skiftes ud med andre. Jeg ville have brugt frisk spinat også, men min ældste havde brugt det. Næste gang tror jeg, at jeg tilsætter lidt linser. Opskriften var oprindeligt med bønner, men det er vi ikke så glade for i familien.

Til fire personer (plus en rest):

2 forårsløg
1 aubergine
1 peberfrugt
2 fed hvidløg
3 gulerødder
2 stængler bladselleri
1 lille bakke champignon
1 pakke tortellini med ost
1 dåse hakket tomat
1 dåse tomatkoncentrat
2 bouillonterninger (jeg brugte hønsebouillon) 
½ l. madlavningsfløde
olie
parmesan
basilikum, oregano og timian
 
* Sådan gør du:
Hak alle grøntsager i form og størrelse, som der passer dig. Jeg finthakker alt af hensyn til min yngste søn. Svits grøntsagerne med krydderier et par minutter i olie. Tilsæt hakket tomat, vand, bouillonterninger og tomatkoncentrat. Kog i ca. 15 min. til grøntsagerne er møre. Tilsæt tortellini og fløde og kog til tortellini er færdig. Smag til med salt og peber. Server med revet parmesan og evt. brød. 
Minestrone med masser af ost.


2 kommentarer:

Giv mig dine tanker...