onsdag den 14. november 2018

En virkelig god film - anbefaling

Jeg kommer ikke så ofte i biografen. Jeg er for magelig, tror jeg. Måske også lidt for nærig. Nå - men i lørdags kom jeg i biografen (den lokale). Fordi jeg længe gerne har ville se 'Bohemian Rhapsody', som er filmen om bandet Queen og deres forsanger Freddie Mercury. 

Og nu kommer pointen. Som er noget, jeg sjældent siger om film. Men denne her, ik! Den er fantastisk. Rørende, sørgelig, tragisk og bare helt igennem flot. Både skuespillerne, som spiller bandmedlemmerne, men i særdeleshed Freddie, spille sindssygt godt.

Skal du gå i biografen bare én gang dette efterår, så vil jeg varmt anbefale 'Bohemian Rhapsody'.


2 kommentarer:

  1. Jeg kommer også meget sjældent i biografen. Bohemian Rhapsody vil jeg dog gerne se, men da det kun er mig, der kan lide Queens musik, bliver det næppe til noget, for jeg vil ikke gå alene. Øv bøv.

    SvarSlet
    Svar
    1. @Fruen - jeg håber, du kan finde én at tage med - eller se den på et andet tidspunkt. For den er helt speciel. Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...