søndag den 4. november 2018

Bog nr. 32 - Hvis der skulle komme et menneske forbi

Denne bog er barsk. Den handler om fattigdom. Ikke den vi kender fra før og efter krigsårene i Danmark, men den som stadig er til stede i dag i udkants-Danmark. Det er også en bog om ungdom, om seksualitet, mobning og om at leve i en dysfunktionel familie.
Forfatteren til bogen kun var 21 år, da han skrev romanen. Det er ret så imponerende. Den er vist til dels baseret på forfatterens egen opvækst. Sproget er meget flot gennem hele bogen. Den ligger lige på grænsen til at være en novelle efter min mening. Der er ikke så mange dybe karakteristika af hovedpersonerne. Jeg vil dog gerne anbefale bogen alligevel. Alene for at man læser en så flot debut.


2 kommentarer:

  1. Har længe tænkt på, om den bog mon var noget for mig - men jeg kommer nok ikke udenom, kan jeg godt se!

    SvarSlet
    Svar
    1. @Maude - jeg tror, du vil kunne lide den. Og den er ikke lang ;-) kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...