søndag den 25. november 2018

Efterår i det lokale område

Denne uges indlæg i Lokalavisen er inspireret af de mange events og kulturtilbud, der er netop i denne tid. 
Efteråret har for alvor sat ind med blæst, regn og rusk. Det er blevet koldt og surt flere dage. Solen er en velkommen, men nogle dage sjælden gæst. De mørke timer bliver flere og flere.

Trods vejret ikke altid indbyder til udendørs aktiviteter her i det mørkeste efterår, så er der alligevel stadig en del aktiviteter på Vestegnen. Det er muligt at komme ud og opleve, få en kulturel oplevelse, selv om det er blevet efterår. Personligt har jeg på det seneste været til to (gode) foredrag. For mig er det rart at komme ud (og op af sofaen), selv om efteråret ikke altid indbyder til det. Plus det er dejligt at få udvidet sin horisont. Det er også skønt at møde nye mennesker eller bruge et par timer med en kær ven/veninde.

Det er også om efteråret, at jeg kommer allermest i biografen. Jeg synes, der er mange gode film fra nu og op til jul. Biografen er super dejlig, når mørket falder på og man kan sidder i et blødt sæde med lidt popcorn og bare hygger sig. Stemningen er en helt anden end hjemme foran tv'et.

De mange museer på Vestegnen har jeg forsømt en del hen over den varme sommer. Jeg har altid været glad for museer af forskellige slags, men besøgene har faktisk været ret få her i sommeren. Til gengæld er det nu tiden til at tage en god revanche. Jeg har fået besøgt flere nye udstillinger og har også nogle andre i vente. Og det er fantastisk at kunne tage af sted.

Jeg kan godt lide, at efteråret åbner for mulighederne med forskellige events rundt omkring. Det er som om, at nogle ting ikke rigtig passer ind i sommeren, hvor vi bruger meget tid udenfor. I hvert fald når sommeren er, som den var i år. Nærmest uendelig med sol og varme.

Mange forskellige tilbud kan lokke mange forskellige mennesker ud og mødes. Det kan være, at du møder nogle, du kender. Eller måske så møder du nogle, du ikke kender, men som du alligevel kan få en snak med.


De mange tilbud er derfor stadig værd at kigge efter på Vestegnen. Jeg håber, at jeg vil møde en masse af jer fra Vestegnen ude omkring på de forskellige museer, biografer, foredrag og alle de andre arrangementer, som Vestegnen ellers har at byde på.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...