onsdag den 6. juni 2018

Halløj Juni

Juni er den første sommermåned. Det føles dog ikke som det store skift, da maj jo velsignede os med varme, sol og sommerfornemmelse. 

I juni har jeg et par fridage. Det er ikke så dårligt jo. De fleste er allerede holdt her i forbindelse med Grundlovsdagen. 

Derudover er juni begavet med et par sommerfester på jobbet, en familietur på Bakken, ældstesøns fødselsdag og en kæreste-tur til Malmø. Og min kusine flytter hjem til Vestegnen (under 300 m. fra os).

På arbejdsfronten sker der også lidt spændende. Dog er slutningen af juni jo altid tiden, hvor de første kollegaer går på ferie. Nogle gange betyder det ingenting. Andre gange betyder det en del ekstra arbejde. Det kan kun tiden vise.


6 kommentarer:

 1. Ja, halløj med dig, juni - du er bare SÅ hjertelig velkommen! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - det er tæt på den bedste måned på året :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Juni er helt fin - jeg elsker, når ferien begynder at indfinde sig blandt kollegaer på kontoret. Så er alle lidt mere afslappede og glade, selv om arbejdsbyrden er den samme:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - faktisk er hele sommerferie- perioden god på kontoret. Du har ret i den lidt mere afslappede stemning. Og er vejret godt, få vi nogle gange is! Kh. Birgitte

   Slet
 3. Ej hvor hyggeligt, at din kusine flyttet tæt på :-) Jeg er lidt misundelig, min yndlingskusine bor alt for langt væk.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - det har holdt hårdt med hende kusinen, men nu er det slut med at min bror skal have glæden ved hende. Hun er nu hos mig efter 5 år i Odense ;-) og jeg glæder mig til at få lidt badeture med hende her i sommerperioden. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...