søndag den 3. juni 2018

Bog nr. 16 - Sommerfuglen og stormen

De der krimier har alligevel fået lidt tag i mig. Jeg har i hvert fald læst endnu én. Jeg synes, det er dejlig 'uforpligtende' at læse krimi for tiden. Det varme vejr gør, at det er fint med en bog, hvor man ikke skal tænke for meget.

Nå, denne krimi gik jeg i gang med, uden at vide at det var første del af en planlagt serie. Så nu er jeg nok nødt til at læse den næste i serien.

Det er en hollandsk forfatter og jeg har derfor læst bogen på dansk. Plottet er lidt indviklet og handlingen er ikke så stram, som man jeg kunne ønske. Desuden er der ret mange personnavne at holde styr på.

Til gengæld er det en god krimi. Det er ikke så nemt at forudse, hvad der vil ske i handlingen. Jeg kan også ret godt lide hovedpersonerne og glæder mig til, at de (måske) folder deres personligheder mere ud i næste bog. 

Læs mere om bogens handling her, hvor der også er en gratis læseprøve.2 kommentarer:

 1. Det er ikke en jeg har hørt om, men den må på listen.
  Hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - den er også ret ny 👍🏼 Kh Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...