torsdag den 14. juni 2018

Når reklamens lovprisninger virkelig holder stik

Jeg var ellers ret skeptisk. Jeg troede simpelthen ikke på alle de rosende ord, som diverse bloggere smed rundt efter produktet i deres (mange) indlæg i april/maj.
Body Yogurt fra Body Shop ER et dejligt produkt. Nu har jeg brugt det i en uges tid og jeg er godt tilfreds. Det er en let creme, som hurtigt tørrer ind i huden. Det er også en dejlig konsistens, som passer godt til sommeren. Vigtigst af alt er dog, at min hud ikke er tør om aftenen. Især mine skinneben har tendens til at være sådan lidt tørre (nærmest krakeleret) om aftenen, hvis jeg ikke bruger en ordentlig creme. Mild duft har den også. Ja, den skal nok blive en favorit hele sommeren...


Dette indlæg er ikke sponsoreret. Jeg har købt produktet for egne penge og udtrykker min egen mening, uden at blive bedt om det.


2 kommentarer:

 1. Den blev jeg også meget positivt overrasket over, da jeg fik den i min goodiebox, og kunne sagtens finde på,at købe den igen.
  God weekend.
  Hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - ja, nogle gange kan man bare blive så overrasket over produkter. Jeg tror, min næste skal være med duften British Rose. Denne dufter stort set ikke, hvilket også kan være godt. Hvilken duft fik du?
   Også god weekend til dig :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...