tirsdag den 19. juni 2018

Andre bøger jeg læser, nr. 3+4

Jeg fik aldrig rigtig taget hul på det med andre bøger (end skønlitteratur), men i de sidste uger har jeg læst hele to "andre" bøger (og jeg har en ny liggende allerede).
Jeg læste engang med på Annes blog og hun skriver rigtig godt. Jeg læste også "Jeg vil ikke tage det flot", som er en virkelig god bog. Især for os som står på sidelinjen til syge i familie og omgangskreds. 

"Sådan er Kirsten bare" er en novellesamling. Den er lige på kornet og spidder forskellige mennesker både kærligt og præcis. Der er tragiske historier i denne bog. Noveller som man ville ønske ville udvikle sig til en roman. Og så er der de virkelig fine eksemplarer på, hvad novellegenren kan, som er specielt. 
Jeg har i flere år været fan af Anna Skyggebjerg og hendes tilgang til livet. Jeg har bla. hendes bog "SuperMor" og "Zen for Mødre" stående hjemme på hylden. Hendes bedste bog er efter min mening "Kærlig Hilsen Anna". Den er så fantastisk ærlig og god. Jeg tænker ofte over, de svar hun giver i bogen (ja, den skal nok også genlæses en dag). Nå, men "Gå tur" er en fin lille bog om... ja, at gå ture. Den er både personlig og videnskabelig. Der hylder forskelligheder og alle fordele ved at gå en daglig tur. Den er en rigtig fin inspiration til at komme i gang med at gå tur.


2 kommentarer:

  1. Jeg har længe haft lyst til at læse noget Anne Bredahl, så det er nok snart på tide! Tak for anbefalingerne! ❤️

    SvarSlet
    Svar
    1. @Maude - do it! ;-) det er små, men fantastiske bøger, som hun har bedrevet. Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...