mandag den 25. juni 2018

Anbefaling af håndcreme og fodcreme

Faste læsere af bloggen ved. at jeg bruger en del fodcreme. Mens det var høje temperaturer og sol, så har jeg haft virkelig varme fødder. Og så er det ret heldigt, at jeg har fundet en god gammel klassiker fra Body Shop. Den er så lækker at smøre på om aftenen. Fødderne bliver kølet ned og forbliver bløde. Jeg er vild med pebermynte, så duften er også lige mig. 
Hvor jeg længe har været god til fodcreme, så har det altid knebet lidt med håndcreme. Jeg synes ofte at håndcreme fedter og er længe om at tørre ind. Jeg har dog købt denne (måske nye?) håndcreme fra Body Shop. Den tager jeg på om aftenen og jeg bruger den også til albuerne. Selv om den fedter, så gør det ikke så meget. Jeg bruger den som det sidste, inden jeg skal sove. Og jeg overdriver ikke, når jeg siger, at det er længe siden jeg har haft så bløde albuer. Jeg ville ønske, at den også kom på tube til at have i tasken. 

Dette indlæg er ikke sponsoreret. Jeg har købt produkterne for egne penge og udtrykker min egen mening, uden at blive bedt om det.2 kommentarer:

 1. Måske jeg skulle prøve fodcremen, synes det er svært at finde én, jeg kan enes med.
  Til gengæld er jeg helt solgt til håndcremen fra Moroccanoil, samme mærke bruger jeg til håret...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - jeg er også ret kræsen med fodcreme. Denne er dog en af favoritterne om sommeren. Jeg kender slet ikke den håndcreme du nævner, men super med en anbefaling. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...