fredag den 11. maj 2018

Hvad med drømme for 2018?

Dette indlæg har ligget i mine kladder i snart 5 måneder. Måske er det lidt pinligt at udgive det nu. Alligevel så har jeg ikke tænkt mig at lave om på mine ønsker. De er ikke sådan i proces, men det er meget godt at holde mig selv lidt op på nogle ting. Så her kommer det:


Jeg har, som før skrevet, lidt skepsis omkring 2018. Jeg ved sgu ikke rigtig, om jeg ubevidst forbereder mig på endnu et hårdt år

Jeg har derfor følgende (beskedne) ønsker for 2018:
 • Spise østers (igen)
 • Flere farver i min garderobe
 • Motion (bare lidt)

2 kommentarer:

 1. Nogle gange behøver ens ønsker heller ikke at være så store.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - det har du ret i. Det virker bare lidt beskedent når man ser på andre, som har store drømme om at rejse verden rundt eller løbe et maraton ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...