søndag den 6. maj 2018

Maj aktiviteter

Det er maj og det er travlt.

For tirsdag kom jeg hjem fra London. Onsdag havde jeg en veninde middag. Torsdag en familiemiddag i anledning af min fars fødselsdag. Fredag stod på begravelse og vinsmagning med venner. Lørdag var jeg til bryllup i familien. Søndagen er ikke helt gået, men jeg har fået vasket tøj og været nede og se ungerne til fægtestævne.

Så er maj ligesom skudt i gang.

Ellers er der jo flere helligdage (fridage) i vente, en middag med tidligere arbejdskolleger og noget sushi med nuværende kollegaer. En klassefest og en non-firmation hos venner har også sneget sig ind. Plus noget familiebesøg x 2 og selvforkælelse med ansigtsbehandling. 

Nej, min maj er bestemt ikke kedelig...


6 kommentarer:

 1. Ja, sådan en maj kan hurtigt få ben at gå på!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - det er helt vildt så mange aftaler, der pludselig popper op. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Ja okay, så tabte man lige pusten🙃😳😱

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - ja, det er helt afslappende at være på arbejde i dag ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Sikke da en start, håber du får en dejlig maj.
  Hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - Ja, nu er der heldigvis lidt fridage i vente. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...