tirsdag den 1. maj 2018

Bog nr. 13 - Conversations with friends

Jeg mindes, at have set en anbefaling på denne bog. Jeg havde derfor glædet mig til at læse den. Jeg vil helt ærligt sige, at den ikke rigtig fangede mig. 

Jeg fokuserede alt for meget på den manglende tegnsætning i replikkerne. Jeg er klar over, at det er med vilje, at den er skrevet sådan, men hold op det var ikke rart for mig. Og jeg blev irriteret på personerne i bogen og selve handlingen bevægede sig ikke meget. 

Egentlig vil jeg anbefale den til et lidt yngre publikum end mig. Den er god til at beskrive kvindesind og de mange konflikter - ydre og indre - der kan være i en ung piges liv (20'erne). Bogen hedder 'Samtaler med venner' på dansk og udkommer i begyndelsen af maj måned. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...