søndag den 20. maj 2018

Våde tæer, dobbeltdyne og forårsblomster

Overskriften beskriver sådan nogenlunde ferien til London. Det regnede og var gråt. Heldigvis betyder det ikke så meget i London. Der er nok at se/gøre/lave indenfor. Så her er lidt stemnings-billeder, så jeg kan glemme, at vejret ikke var perfekt. Bedre sent end aldrig...

Denne gang i London fik jeg spist kage. en del kage. Det plejer eller ikke at være mig, men sjovt nok havde vi ikke travlt med at komme ud i regnen. Vi havde en paraply med hjemmefra, men endte med at købe én til på den første dag. 

Til gengæld var alt fint og næsten helt sprunget ud. Der var masser af tid til at gå i parkerne og se på blomster og alt det grønne. Man skulle bare lige huske, at tørre bænkene inden man satte sig. Jeg præsterede desuden at få gennemblødte kondisko to gange. Første gang gik jeg ind og købte 5 nye par strømper. Og derefter gik jeg ikke udenfor uden et ekstra tørt par i tasken. Hader våde fødder...

Vi var i ret mange butikker. For at være lidt i tørvejr. Bla. denne store slikbutik. 

I London findes der en del butikker med comics. De har ikke kun bøger, men også alt muligt andet merchandise til flere forskellige tv/film/bog karakterer. Her er det en figur foran en butik i Camden Town.

Min mand elsker Bubble-tea og hver ferie udenlandsk skal vi besøge mindst ét sted, hvor det sælges. Jeg er ikke udpræget vild med det, men det ser sjovt ud...


PS. Hvis du synes, der mangler noget om den dobbeltdyne, jeg nævner i overskriften, så henviser det til hotellets dyne. Et hotel som i øvrigt var super lækkert og klart kan anbefales (ikke spons).


2 kommentarer:

  1. Haha, det med de gennemblødte sko og nye strømper virker meget bekendt ;-) Jeg er bare ikke til dobbeltdyne. Jeg vil have min dyne for mig selv, så jeg kan ligge og rulle og trille og kramme den uden at trække den af min sengemakker (ja, det er jo ikke altid Gemalen. Sidst jeg prøvede dobbeltdyne var sammen med Donnaen).

    SvarSlet
  2. @Fruen - jeg er virkelig heller ikke til dobbeltdyne. Og desværre er der netop det, på rigtig mange hoteller. Jeg stemmer for enkeltdyner i alle dobbeltsenge, hahaha ;-) kh. Birgitte

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...