onsdag den 23. maj 2018

Frikadelle-lydbog

Det er, når jeg steger frikadeller, at jeg tænker en lydbog kunne være god. Jeg har aldrig for alvor prøvet lydbøger. Podcast har i forvejen svært ved at holde mig fanget. Så jeg tænker/overvejer stadig at kaste mig ud i en lydbog. Mens jeg steger frikadeller, så jeg hører radio i stedet.

Og tilbage til frikadellerne. Det er nu heller ikke så ofte, at jeg steger frikadeller. Men i søndags stegte jeg et kilo frikadeller. Både til brug for aftensmad (frikadeller med pastasalat) og til brug for klassefest hos yngstesøn senere i denne uge. 

Jeg burde nok også have skrællet alle gulerødder og gjort andet grønt klart til ugen, men det blev ikke til noget. Søndagen gik nemlig også med tøjvask, støvsugning og rengøring af badeværelse. Til gengæld var det dejligt at tænke på, at dagen efter var en fridag også. 


2 kommentarer:

  1. Jeg bruger heller ikke rigtig lydbøger. Jeg er nok lidt gammeldags.... Og så bliver jeg altid så irriteret på oplæseren, og dem slipper man jo for når man selv vender siderne!

    SvarSlet
    Svar
    1. @Maude - så kan vi være gammeldags sammen ;-) kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...