onsdag den 9. maj 2018

Fredag på en onsdag

Det er onsdag og jeg er gået på en lang weekend. Fire fridage forude. Det bliver så skønt. 


6 kommentarer:

 1. Det bliver dejligt med ekstra fri. Nyd dine dage :-) Jeg skal på arbejde fredag, men det behøver ikke at blive hele dagen, og der bliver nok dejligt stille, så jeg kan koncentrere mig om det, jeg gerne vil have ud af verden. Det bliver faktisk også meget rart :-)

  SvarSlet
 2. Det bli'r sååååååå SKØNT! ❤️

  SvarSlet
 3. Ja det er ikke sådan at kimse af 🙂
  God miniferie 😎

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde Susanne 😊 kh Birgitte

   Slet
 4. @Fruen - ja det er faktisk ok at være på job sådanne dage. Mit arbejde har lukket, så vi skal holde fri. Det har jeg sjovt nok ikke noget imod ;) kh Birgitte

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...