mandag den 14. maj 2018

Travl fridag

Torsdag var det Kristi Himmelfart. Jeg burde nok have brugt dagen på mere afslapning. For tiden kan jeg bare ikke rigtig sove længe. Jeg vågner (alt for) tidligt for en fridag. Sådan var det også på ferien i London.

Jeg begyndte derfor dagen med fire maskiner vasketøj. Og noget kaffe. Solen skinnede og det var varmt. Så tøjet kunne hænge ude på altanen og tørre. Jeg elsker, når det er muligt. 

Derefter fik jeg lavet smoothies (banan, jordbær og appelsinsaft i fin kombination med yoghurt naturel, mælk og lidt flydende honning). Jeg satte derefter en gryde med ingefær, appelsin og vand over. Jeg laver ofte selv ingefærshots. Husk at honning først skal tilsættes efter drikken er taget af blusset og kølet en smule ned. 

Så skulle jeg køre manden til stationen. Han skulle til København og se fodbold Pokalfinale. Jeg er alene hjemme med yngstesøn, da den ældste er taget i biografen med en ven. Jeg har lovet at lave svensk pølseret til frokost. Samtidig så laver jeg dej til en omgang hveder. Mine unger elsker hveder og vi får dem gerne en gang om måneden. 

Yngste og jeg spiser frokost. Jeg får ryddet op og vasket lidt op. Derefter læser jeg en halv time i min bog, inden vi tager til stranden. Vi går op og får en is først og bagefter ned på stranden. Jeg bader og sønnike passer håndklædet imens. 

Så kører vi hjem og taget et bad. Mit bliver inkl. hårkur. Så skal hvederne bages og den første omgang vasketøj skal lægges sammen. Derefter er det tid til aftensmad og vi tager en hurtig løsning om noget pizza fra den lokale biks på torvet. Det er stadig dejligt vejr og vi går ned og henter aftensmaden sammen. 

Så er energien heller ikke til mere. Vi kollapser begge foran tv'et. Lige indtil sengetid (hvilket ikke var lang tid efter, for vi kom til at spise lidt sent). Så sådan gik den afslappende effektive helligdag. 2 kommentarer:

  1. Det lyder som en god dag, hvor der var plads til praktiske, gode og hyggelige ting.

    SvarSlet
    Svar
    1. @Christina - det var en god dag, men jeg ville egentlig gerne have lavet ingenting... men pyt, det fik jeg gjort senere i weekenden. kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...