torsdag den 10. maj 2018

Spise i London

I skal ikke snydes for lidt London fraklip på mad- og drikkefronten. Jeg er ikke helt så stor en haj til at tage billeder af mad. Jeg kan godt synes, det er lidt pinligt, når man er ude.
Jeg har før været inde på, at jeg elsker at spise alt mulig forskelligt i London. Denne gang var vi både ude at spise indisk og lidt tapas.
Desuden fik jeg to gange en dejlig engelsk morgenmad og en masse cappucino - som vel at mærke er en del stærkere end dem, der serveres i Danmark.
Fish'n'chips skal der også spises, når jeg er i London. Ofte får man en kæmpe fisk, som er virkelig lækker. Godt med vinegar og så er jeg glad. 
Egentlig er maden i London kun en smule billigere end i Danmark. Alligevel så er udvalget helt anderledes og meget varieret. Derfor er mine ture til London også meget koncentreret om, at få prøvet forskellige steder og forskellige slags (god) mad.


2 kommentarer:

  1. Altid sjovt at udforske menuen andre steder i verden 🙂 Går I altid ud og spiser morgenmad?

    SvarSlet
    Svar
    1. @Fruen - det er ikke noget, vi vægter højt. Mest fordi vi ikke er vant til at spise morgenmad lige når vi er stået op. Plus at vi et par gange har haft morgenmad uden at det har været særlig lækkert. Kh Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...