søndag den 2. april 2017

Alt i én gryde pasta

Tirsdag fik vi Cheeseburger Pasta - en såkaldt 'alt i én gryde'. Denne ret har vi spist et par gange efterhånden. Jeg er vild med, at den er så let og hurtig. For det er der ofte brug for i vores hverdag med børn, der skal køres til sport, noget vasketøj, oprydning osv. Den oprindelige opskrift findes herHer er retten, sådan som jeg lavede den:

Ingredienser:
  • 450 g. hakket oksekød
  • Olivenolie
  • Salt & peber
  • Oregano, ca. 1 tsk. 
  • Hakket tomat, ca. 3 dåser
  • 4 gulerødder, revet
  • 1 porrer, fintsnittet
  • 1/4 hvidkål, fintsnittet
  • 1 lille dåse majs
  • 1 spsk. sennep
  • 2 spsk. ketchup
  • 500 g. pastaskruer eller anden slags pasta
  • 1/2 l. vand og 1 terning hønsebouillon
  • 1 pose revet mozzarella
  • 2 tomater i både
Svits kød i olie og krydr med oregano, salt og peber. Når kødet er blevet brunt, så tilsættes grøntsagerne. Svits dem evt. et par minutter. Tilsæt resten af ingredienserne - undtagen ost og friske tomater - og kog op. Kog til pastaen er al dente. Rør osten i og når den er smeltet, så pynt med friske tomater.

Portionen rækker til ca. 4-5 voksne. Målene i opskriften kommer sig ikke så nøje. Bare der er væde nok til, at retten ikke brænder på. Normalt ville jeg også have revet en squash og puttet i, men den havde jeg glemt at købe. Retten er særlig god til at få proppet mange grøntsager i og dermed skrue lidt ned for kødforbruget.

Jeg har desværre glemt at tage et billede af retten, men I kan eventuelt se flotte billeder af lignende cheeseburger pasta andre steder på www.



  

4 kommentarer:

  1. Lyder lækkert. Tak for opskriften.

    SvarSlet
  2. Lyder lækkert, det må prøves.
    kh Rikke

    SvarSlet
    Svar
    1. @Rikke - håber du synes om den. Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...