mandag den 2. maj 2016

Kort uge i vente

Jeg er heldig. For jeg skal ikke arbejde på torsdag, da det er helligdag. Og jeg har fri på fredag (arbejdet har lukket, så vi skal holde fri). Det er jo ikke alle jobs, hvor man er heldig at have fri både torsdag og fredag, men jeg er. Dermed er der en kort uge i vente for mig. I dag og i morgen på job og onsdag på skolen. Og så en lang weekend. 

I går kom foråret vist - og det tager virkelig fart nu med de manglende blomster. Det er lidt, som om det hele er sprunget ud i går. Min allergi er også kommet i gang. Birkepollen er eksploderet i denne weekend. Søndag var helt slem, fordi jeg ikke var kommet i gang med medicinen i tide. I dag er lidt bedre og jeg håber, det bliver en kort sæson (nu alt andet ligesom også er forsinket).
Sæsonen for jordbær må dog gerne være lang - elsker jordbær

4 kommentarer:

 1. Åh ja, friske jordbær glæder jeg mig til. Nyd din korte uge og vejret ikke mindst. Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - disse jordbær smagte ikke rigtig af noget. Glæder mig til de er fulde af sol i smagen. Kram

   Slet
 2. Dejligt med en kort uge, jeg er også en af de heldige - lang weekend onsdag kl. 12 :-)
  Håber ikke din allergi driller alt for meget. Jeg glæder mig ikke til græspollensæsonen starter.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - jeg har efterhånden al slags pollen-allergi, så jeg er også på græs-holdet, suk... Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...