fredag den 13. maj 2016

Belønning

Eksamensopgaven er afleveret! Og som belønning for mit hårde slid (hvis jeg selv skal sige det - og det skal jeg) med studie, eksamensopgave, arbejde, konfirmation og et generelt travlt 2016 indtil nu - så tager kæresten og jeg til Madrid over Pinsen. Vi flyver i morgen og så vi først kommer hjem på onsdag. 
Mandag fik jeg en fin buket fra kæresten - kun med yndlingsblomsterne

Jeg er ked af, ikke at kunne give jer derude en belønning for at høre på alle mine klager om den opgave - og det bliver nok ikke mindre, nu jeg skal i gang med at læse op til den mundtlige eksamen (start juni). Bær over med mig.

Jeg glæder mig til Madrid, til ferie og afslapning. Til at læse en bog, der ikke er faglitteratur. Det føles som 100 år siden jeg sidst havde mulighed for at læse 'almindelige' bøger (og jeg kunne nok godt have sneget et kapitel eller to ind her og der, men er også i gang med sæson 1 af Broen på Netflix og den er altså ret så spændende). 

Jeg har planlagt nogle indlæg på bloggen, mens jeg er væk, men håber også at kunne sende lidt stemnings-indlæg fra 'Sunny Spain'. 
Ønsker jer alle en rigtig dejlig Pinse... Nu vil jeg gå ind og pakke til i morgen.

11 kommentarer:

 1. Tillykke med afsluttet eksamensopgave:) Go' tur til Madrid. Nyd det:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Mette. Vi nyder det. Kh Birgitte

   Slet
 2. Åhhh - jeg vil også til Madrid i weekenden, men næh nej, jeg skal til Holstebro ☺. Stort tillykke med afsluttet opgave og rigtig god tur. Glæder mig til at høre om det. Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Weekend er weekend og fri. Håber Holstebro også bliver skønt. Kram

   Slet
 3. Tillykke med at være nået så langt. Skal du til eksamen i din opgave eller i noget andet? God tur til Madrid. Jeg vil også med. Men næh nej, jeg skal ingen steder - bortset fra i haven ;-) Skulle I få en dag til overs (som om) så tag toget til Segovia. Den by er jeg bare helt forelsket i :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal til mundtlig eksamen i samme fag. Udgangspunkt er opgaven.

   Slet
  2. Og Madrid er dejlig i sol. Så tror vi bliver her ;)

   Slet
 4. Så godt at den opgave nu er af vejen. Nyd, nyd, nyd Sunny Spain. Det glæder jeg mig til at høre mere om. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Liv. Vi nyder. Og jeg drømmer om eksamen om natten :/ hmm godt det snart er slut. Kh Birgitte

   Slet
 5. Håber I får en rigtig god tur. Nyd det.
  Så smukke blomster.

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...