fredag den 10. april 2015

Ugen efter påske (i glimt)

Denne uge har budt på opstart efter lang påskeferie. Den har været lidt hård at komme igennem. Der var lancering på vores nye Intranet på arbejdet og det gik - lidt med hiv og sving og teknik-fejl. Alt i alt er jeg dog stolt af det arbejde, vi har lavet i projektgruppen.

Heldigvis er det fredag i dag og jeg kan slappe af hele aftenen på sofaen. Jeg er alene hjemme, da kæresten er taget til Bornholm med min lillebror og min far, for at løbe et ultra-løb, som hedder Fyr-til-Fyr (60 km). De løber i morgen og begynder tidligt.  Min far leger chauffør og sørger for at de kommer hjem igen lørdag aften. Sikkert godt brugte i benene.

Jeg får også en tidlig lørdagsstart, da jeg skal være i DR-byen for at interviewes (live!) i programmet P4 Weekend (på kanalen P4 København). Det bliver vildt spændende. Jeg skal snakke om bloggen og det med at være 'ambassadør' for min hjemstavn Vestegnen. Jeg er på kl. 8.20, så kryds lige fingre for, at det går godt!

Ellers har ugen budt på hverdag, skole, arbejde - og godt vejr. Her er nogle glimt: 


Farvel påske og lang ferie

Lagkager i massevis til yngstesøns 10-års fødselsdag

To fine blomster-buketter nåede jeg at få i påsken og den ene holder stadig

 

2 kommentarer:

  1. Ej hvor spændende med radio optræden - linker du ikke til det bagefter? Rigtig god sofaaften. Kh D

    SvarSlet
    Svar
    1. @Dorte - jeg smider link på :) det gik godt selv om jeg var lidt (meget) nervøs ved at skulle på "live". Kh Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...